3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un minor de 13 ani, cercetat pentru furt din autoturism

Craiova: Un minor de 13 ani, cercetat pentru furt din autoturism

Polițiștii Secției 1 din Craiova au identificat, ieri, pe făptuitorul unui furt dintr-un autoturism ca fiind un minor de 13 ani, din municipiu.
Din investigații polițiștii au stabilit faptul că minorul, în data de 12.06.2015, a sustras din autoturismul unui bărbat din Bucovăț, Dolj, un DVD Player. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secției 1 Poliție-Compartimentul Furturi din Auto pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Recomandările polițiștilor pentru prevenirea furturilor din autoturisme:
– Parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii şi eventual supravegheate.
– Nu lăsaţi la vedere, în interiorul autoturismului, bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electronică, etc.)
– Când părăsiţi autoturismul, indiferent pentru cât timp, nu lăsaţi geamurile deschise/întredeschise şi acţionaţi sistemul de închidere a uşilor. Procedaţi astfel şi în staţiile de alimentare pe timpul efectuării plăţii combustibilului.
– Montaţi un sistem de alarmă eficient, precum şi un dispozitiv de blocare a axului volanului, pedalelor şi a schimbătorului de viteze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS