17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Peste 40 de polițiști, supraveghează desfăşurarea examenului național de Bacalaureat

Mehedinţi: Peste 40 de polițiști, supraveghează desfăşurarea examenului național de Bacalaureat

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 45 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.
Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 26 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 12 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri.
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 19 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.
De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS