5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoturism în flăcări, în parcare

Autoturism în flăcări, în parcare

Un autoturism Daewoo Cielo a ars în totalitate ieri după-amiază, într-o parcare de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, pompierii au fost anunţaţi prin 112 despre izbucnirea incendiului de către proprietarul autoturismului şi au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă. Pompierii nu au mai reușit să salveze mare lucru, în urma incendiului maşina fiind distrusă în proporţie de 90%.
De asemenea, un autovehicul parcat în apropiere, o Skoda Fabia, a fost avariată ușor. Skoda nu a fost avariată mai mult pentru că trecătorii i-au spart geamul din partea stânga față, au lăsat frâna de mână și au împins-o de lângă Cielo care fusese cuprins în totalitate de flăcări. După ce au reușit să stingă flăcările, pompierii au stabilit că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost scurtcircuit electric la pompa de benzină a maşinii. Nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS