11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe lansează Alege TV, noua televiziune a oltenilor

Se lansează Alege TV, noua televiziune a oltenilor

Trei zile de distracție, sănătate şi de magie a copilăriei. Trei motive să alegeți să veniți la Mall ElectroputereParc ca să ne fiți alături la evenimentul de lansare a postului Alege TV, noua televiziune a oltenilor, produsă de Gazeta de Sud. Aceasta este, în câteva cuvinte, propunerea noastră pentru cei care vor să cunoască echipa Alege TV și să petreacă momente de neuitat de vineri, 29 mai, până duminică, 31 mai.
Alege TV, noua televiziune a trustului  Media Sud, care deține Gazeta de Sud și Radio Sud, se lansează în acest sfârșit de săptămână la ElectroputereParc. Vineri, 29 mai, de la ora 18.30 până la 21.30, echipa Alege TV vine în fața craiovenilor alături de cele mai iubite trupe locale – No Antidote, Feedback Band și Dana Torop, 7 Fix şi Theea Sarah. „Suntem foarte bucuroși că vom participa la lansarea noului post de televiziune, Alege TV. Le urăm mult succes, idei bune, emisiuni captivante și interesante, cele mai frumoase reportaje și tot ce au nevoie pentru a fi numărul unu. Este o plăcere să le fim alături, tot astfel cum ne bucurăm că Nico, prima noastră solistă, care s-a întors de peste hotare, ni se alătură la acest eveniment. Vom cânta pentru prima dată în formula: Bogdan (tobe), Diana (voce), Nico (voce), Răzvan (chitară) și Andrei (bass). Invităm pe toată lumea să vină să facă cunoștință cu echipa Alege TV și să se bucure de muzica noastră la ElectroputereParc“, au precizat membrii trupei No Antidote.
Muzica bună și distracția vor fi ingredintele primei seri din cele trei pe care vi le oferă echipa noii televiziuni a oltenilor. Ni se vor alătura și Moving Express, care vă vor lansa o provocare la mișcare.

Alege sănătatea și bucuria copilăriei

Sâmbătă, 30 mai, dar și duminică, 31 mai, între orele 16.00 și 19.00, puteți alege sănătatea, le fel cum puteți gusta din cupa plină de magie a copilăriei. Alege TV aduce medici renumiți care vor oferi consultații gratuite de cardiologie și testarea glicemiei, dermatologie, nutriție, evaluarea posturală și stomatologie. Dermatologul Simona Ianoși, nutriționistul Adelina Vrapcea, kinetoterapeutul Alin Burileanu, reprezentanţi ai Arca Med și ai Școlii Postliceale Edunet se vor îngriji să vă ofere cele mai bune și competente sfaturi.
„Facem parte din proiectul lansării televiziunii Alege TV pentru că echipa Gazetei de Sud este parte a comunității, sunt implicați, empatici, au dăruit încredere și speranță. Sunt sigură că Alege TV se va impune pe piața media și, mai mult, va rămâne mereu conectată la realitatea cotidiană și va fi vocea craiovenilor“, a precizat doctorul dermatolog Simona Ianoși.
Nu îi uităm nici pe cei mici, pe care îi invităm, alături de părinți şi bunici, să trăiască magia copilăriei. Spectacolele micilor artişti de la Palatul Copiilor, mirajul dansului adus de Clubul de Dans Sportiv Katamis, dar şi cele mai îndrăgite personaje Disney vor face deliciul publicului.
„Suntem onorați să fim implicați în evenimentul susținut de prietenii noștri de la Media Sud și ne bucurăm de atenția de care, mai nou, dansul sportiv are parte în orașul nostru. Clubul de Dans Sportiv Katamis vă promite un show de excepție care, sperăm noi, să fie cel puțin la nivelul calitativ al serviciilor oferit de Alege TV. Vă invităm la dans duminică, tot astfel cum menținem invitația și pentru a IV-a ediție a competiției naționale de dans sportiv Cupa Katamis, eveniment susținut și promovat de Media Sud“, a precizat Cătălin Safta, vicepreședinte și antrenor al Clubului de Dans Sportiv Katamis Craiova.

Alege TV – o declarație și o promisiune

Invitațiile la joacă nu vor lipsi, ele fiind lansate de clovni, iar picturile pe față îi vor ajuta pe cei mici să se transforme în personajele îndrăgite.
Surprizele vor veni de la Bebeti, cei care vor oferi premii celor mai mici participanți la evenimentul de lansare a noii televiziuni a oltenilor, Alege TV. Și pentru cei mari am pregătit cadouri constând în căni inscripționate, baloane și alte materiale promoționale.
„Alege TV este un proiect ambițios, „televiziunea oltenilor de pretutindeni“. Alege TV înseamnă oameni dedicați, talentați și cu experiență solidă.  Noua televiziune a oltenilor pleacă la drum cu un avantaj care face diferența: experiența Gazetei de Sud, a celor care am învățat ce înseamnă munca în folosul comunității, responsabilitatea socială și respectul față de audiență.  Vrem ca telespectatorii noștri să știe că le înțelegem nevoile și că ne-am propus să le oferim, prin conținutul pe care îl producem, răspunsuri.
Evenimentul de lansare a televiziunii este, în sine, prima acțiune majoră organizată în folosul comunității. Alege TV aduce în cele trei zile cei mai buni medici, cei mai iubiți artiști locali și o mulțime de surprize pentru cei mici. Ne bazăm pe parteneriate solide, iar răspunsul prompt și entuziasmul cu care partenerii noștri au ales să ni se alăture în evenimentul de lansare reprezintă și ele motive de bucurie și încredere. Alege TV are, așadar, toate ingredientele unei rețete de succes. Iar craiovenii au o mulțime de motive să fie prezenți la evenimentul de lansare. Alături de serviciile medicale gratuite și spectacolele pe care le organizăm, vom oferi celor mai entuziaști participanți cadouri și surprize“, a precizat Cristina Oprea, director de marketing în cadrul trustului Media Sud.
Alege TV este disponibil acum în Craiova prin RCS&RDS şi on-line pe alege.tv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS