17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSoț și soție, morți într-un accident rutier

Soț și soție, morți într-un accident rutier

Două persoane din comuna doljeană Siliștea Crucii, soț și soție, și-au pierdut viața în urma unui accident de circulație produs luni seară, în apropiere de localitatea Urzicuța.
Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Oprea Firan, de 67 de ani, din comuna Siliștea Crucii, care conducea un Fiat pe DC 2, la ieșirea din localitatea Urzicuța a pierdut controlul direcției, a ieșit de pe drum și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare, dar și elicopterul SMURD, însă medicii nu au putut face nimic pentru victimele accidentului.
Atât Oprea Firan, cât și soția sa, Floarea Firan, de 64 de ani, pasageră pe locul din dreapta față al Fiatului, au decedat pe loc în urma accidentului de circulație.
După primele cercetări făcute la fața locului, polițiștii de la Rutieră au stabilit că accidentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.
Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat că se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS