3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”, noi rezultate de excepţie

Craiova: Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”, noi rezultate de excepţie

Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” adaugă noi rezultate de excepţie ale cadrelor didactice şi elevilor săi.
Astfel, Mirea Dan Mircea continuă seria de calificări la fazele internaţionale ale olimpiadelor şcolare şi se pregăteşte pentru participarea la biologie şi lingvistică, după promovarea probelor de baraj pentru lotul României.

Acelaşi rezultat l-a obţinut şi Mită Denis, calificat la Balcaniadă de informatică, Udriştoiu Alexandra Maria, calificată la Balcaniadă de informatică pentru junior şi Dicu Adrian Emanuel, calificat la Turneul de informatică de la Schumen, Bulgaria.

Elevul Andrei Baluna este calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada internaţional de chimie, iar Mădălina Stănaşel şi Diana Gabroveanu, din clasa a IX-a, sunt calificate la Olimpiada de ştiinţe a Uniunii Europene, la chimie, respectiv, biologie.
Echipajul judeţului Dolj, alcătuit din 8 elevi de la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi 1 elev de la Colegiul Naţional “Carol I”, Craiova,care a participat la Concursul interjudetean de fizică “Liviu Tătar” de la Călimăneşti, a obţinut trofeul acestei competiţii, ca o confirmare a rezultatelor elevilor craioveni de la această ediţie.
Fără îndoială, aceste succese nu ar fi fost posibile fără implicarea şi devotamentul cadrelor didactice care i-au pregătit, printr-un efort susţinut, de-a lungul mai multor ani, pe elevii noştri: Genelia Petrescu, Dochia Marinela, Nicoli Marius, Cornelia Ceăceanu, Roşu Vasile, Şerban Marin, Petrescu Zamfirică, Stănică Carmen, de la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi Daniel Barbu, profesor la Colegiul Naţional “Carol I”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS