Acasă Local Dolj Craiova: Razie efectuată de poliţişti români, bulgari şi sârbi în 1 Mai

Craiova: Razie efectuată de poliţişti români, bulgari şi sârbi în 1 Mai

Poliţiştii craioveni alături de colegii din Bulgaria şi Serbia au efectuat astăzi o razie pe linie de poliţie de ordine publică şi rutieră, în cadrul proiectului deja cunoscut „Trafic rutier la frontiera albastră”.
Acţiunea s-a desfăşurat în municipiul Craiova, pe bulevardul 1Mai, în cadrul acesteia echipajele mixte constituite din poliţişti de ordine publică şi rutieră din Craiova,  Zajecar – Serbia şi Vidin – Bulgaria, au urmărit verificarea documentelor conducătorilor autoturismelor depistate în trafic, portul centurii de siguranţă, consumul de alcool, utilizarea telefonului mobil, şi nu în ultimul rând verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Şi de această dată, poliţiştii bulgari au acordat sprijin poliţiştilor români în cazul controlului documentelor cetăţenilor români, conducători ai unor autovehicule înmatriculate în Bulgaria.
Acţiunea s-a finalizat cu: verificarea 57 autovehicule, dintre care 23 înmatriculate în Bulgaria, şi constatarea 8 abateri de natură contravenţională sancţionate cu amenzi. De asemenea, au fost legitimate peste 80 persoane şi retrase un certificat şi un set de plăcuţe de înmatriculare.
Poliţiştii bulgari şi sârbi au fost interesaţi de elementele de siguranţă ale documentelor cetăţenilor legitimaţi cât şi ale autovehiculelor oprite în trafic, având astfel ocazia să ia la cunoştinţă despre actele care se întocmesc de către poliţişti în situaţia constatării unor încălcări ale legii.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version