10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrima revistă științifică a studenților și absolvenților Universităţii din Craiova, lansată astăzi

Prima revistă științifică a studenților și absolvenților Universităţii din Craiova, lansată astăzi

Universitatea din Craiova organizează astăzi, de la ora 15.00, lansarea primei reviste științifice a studenților și absolvenților Universității din Craiova, „Agora Alumni”. Lansarea se va face la Hotel Meliss, în cadrul celei de-a cincea Conferinţe Internaţionale – „Postcomunism. Estul şi Vestul sub lupă”, organizată de Departamentul de Științe Sociale, în perioada 24 – 25 aprilie.

Revista este dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și absolvenților Universității din Craiova, cuprinzând un spectru larg de domenii științifice precum juridic, social, umanist și domenii conexe acestora.

Agora Alumni este o revistă științifică interdisciplinară cu peer-review care vine în sprijinul studenților și absolvenților care doresc să își facă cunoscute rezultatele propriilor cercetări dându-le astfel posibilitatea de a-și îmbunatății șansele în parcurgerea unei mai bune dezvoltări profesionale.

Colegiul editorial este format din profesori ai Universității din Craiova din domenii diferite, dar și din studenți și masteranzi. Primul număr al revistei a fost coordonat de conf.univ.dr. Ionut Virgil Şerban, conf.univ.dr. Parmena Olimid şi asist.univ.dr Alexandra Porumbescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS