16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: "Balul Zâmbetelor", o șansă la terapie pentru copiii cu autism

Craiova: „Balul Zâmbetelor”, o șansă la terapie pentru copiii cu autism

Asociația „Viață în fiecare zâmbet” și Asociația „Tedy Bear” organizează, pe 30 aprilie, de la ora 19.00, „Balul Zâmbetelor”, eveniment caritabil care se va desfășura la restaurantul „Hanul Craiovița”.
„Balul Zâmbetelor” își propune să sprijine familiile în care trăiesc copii diagnosticați cu tulburări de spectru autist și care beneficiază de serviciile Centrului pentru Recuperare a Copilului cu Autism „Tedy Bear”, prin strângerea de fonduri pentru acoperirea costurilor pe care le presupun terapiile de specialitate, dar și pentru achiziționarea de echipamente medicale.
Evenimentul caritabil, avându-l ca amfitrion pe actorul și omul de televiziune Bebe Cotimanis, se va bucura de prezența unor invitați de marcă, precum artiștii Vlad Miriță, Bogdan Jianu, concert-maestrul Dan Bozgan, trupa Casual Band și Bogdan Uță.
Pentru stângerea fondurilor necesare, s-au emis invitații cu valoare donată de 100 de lei care pot fi achiziționate sunând la numerele de telefon: 0767.302.668, 0761.243.499, 0788.325.208.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS