În urmă cu câteva minute, candidaţii pentru funcţia de inspectori şcolari generali adjuncţi pentru judeţul Dolj au ieşit din sala de examen. Din cei şase candidaţi pentru funcţia de inspector şcolar general la ISJ Dolj au promovat examenul Nicuşor Cotescu şi Janina Vaşcu.

La sediul Ministerului Educaţiei s-a desfăşurat astăzi concursul pentru funcția de inspector şcolar general adjunct, pentru judeţul Dolj. Tot astăzi a avut loc și concursul pentru postul de director al Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj. Pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct s-au înscris şase candidaţi.

Este vorba despre Nicuşor Cotescu şi Lavinia Craioveanu, actualii inspectori şcolari generali adjuncţi, Mihăiţă Stoica – purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Janina Vaşcu, profesor de cultură civică la Breasta, Răzvan Jenaru, director adjunct la Colegiul Naţional „Carol I“ şi Constantina Dăoagă, director adjunct la Şcoala „Ion Creangă“. Pentru conducerea Casei Corpului Didactic s-au înscris trei candidaţi: Ştefan Vasile, actualul director al CCD, dar şi Adrian Luca, profesor în judeţul Vâlcea, şi Maria Irina Godeanu, profesor în Gorj.

Ana DĂNESCU
A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.