30.1 C
Craiova
vineri, 19 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şofer fără permis, reţinut, după ce a lovit un poliţist

Dolj: Şofer fără permis, reţinut, după ce a lovit un poliţist

Un craiovean de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere, a fost reținut aseară pentru 24 de întrucât nu a oprit la semnalul unui polițist, pe care l-a și acroșat cu autovehiculul, polițistul fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ieri după amiază, în timp ce polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj controlau traficul rutier, pe DJ 604, în localitatea Leu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcţia Castranova către DN 6.
Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului şi l-a lovit cu partea din faţă a autovehiculului, după care  şi-a continuat deplasarea fără a opri la faţa locului.
În urma accidentului poliţistul a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În scurt timp, în urma activităţilor specifice desfăşurate de achetatori, a fost identificat conducătorul auto: Viorel Petcu, de 33 de ani, din Craiova, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Acesta este cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi ultraj, fiind reţinut pentru 24 de ore.
Viorel Petcu a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS