16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFotbaliști, MasterChefi și prazuca în scop umanitar

Fotbaliști, MasterChefi și prazuca în scop umanitar

Piața „Mihai Viteazul“ a fost vineri, 3 aprilie, locul de întâlnire a MasterChefilor și a fotbaliștilor de la CS Universitatea Craiova. Bucătăria și fotbalul au făcut front comun pentru a sprijini echipa de fotbal „Tăcerea Craiova“ și trupa de tineri hipoacuzici „No limit“. Campania umanitară, „Inimă de oltean“, o inițiativă a câștigătorului celei de-a patra ediții a concursului MasterChef, craioveanul Ciprian Ogarcă, transmite un mesaj simplu: „Ajută-ne să ajutăm! Cumpără o prazuca! Salvează un vis. Visul de a fi campion!“.
După un schimb de șorțuri de bucătar cu tricouri de fotbal, concurenții MasterChef care s-au alăturat campaniei, Odette, Alexandra, Silviu, Petrică și Coco, au intrat în terenul improvizat din centrul Craiovei pentru un meci demonstrativ. Din echipa bucătarilor a făcut parte și Madson de la CS Universitatea Craiova, în vreme ce Kay s-a alăturat echipei formate din sportivi de la „Tăcerea Craiova“.
După meciul demonstrativ fotbaliștii de la CS Universitatea au fost provocați să-și demonstreze măiestria în bucătărie. Câteva încercări stângace de preparare a prazucăi, sandvișul care are un ingredient special, prazul, au fost suficiente ca Madson și Kay să recunoască faptul că e mult mai greu în bucătărie decât pe terenul de fotbal.
„Eu sunt Cristiano Ronaldo în bucătărie, iar Madson și Kay pe teren“, a venit explicația din partea MasterChefului din Bănie, Ciprian Ogarcă. „Mă bucur să fac un prim eveniment la mine acasă, în Craiova. Sper să strângem câți mai mulți bani pentru echipa de fotbal ‘Tăcerea Craiova’ și trupa de tineri hipoacuzici ‘No limit’. Vreau să pun umărul să ajut cât mai mulți oameni din Craiova“, a mai precizat Ciprian Ogarcă.
MasterChefii au trecut apoi la prepararea prazucăi, sandvișul care ne-am fi așteptat să fie un pic mai pretențios.
Campania continuă sâmbătă și duminică, 4 – 5 aprilie, de la aceeași oră, la Centrul Multifuncțional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS