Acasă Local Dolj Craiova: Comercianții de legume și fructe în vizorul polițiștilor

Craiova: Comercianții de legume și fructe în vizorul polițiștilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au organizat ieri o acţiune, în Târgul municipal Craiova, pentru prevenirea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor şi fructelor” .
În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 8 societăți comerciale și alți 14 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 11 sancțiuni contravenționale de 75 000 lei.
De asemenea, oamenii legii au confiscat peste 3 tone de legume și fructe.

În urma controlului efectuat la un agent economic din Craiova a fost identificată cantitatea de 333 kg mere și 1000 kg cartofi ce urma a fi comercializată, pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei dispunându-se totodată confiscarea cantității de 333 kg mere și 1000 kg cartofi,  aflată în gestiune fără documente de provenienţă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version