10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSalvează un vis. Visul de a fi campion!

Salvează un vis. Visul de a fi campion!

Câștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, ajută la împlinirea unui vis (FOTO: Arhiva personală Ciprian Ogarcă)
Câștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, ajută la împlinirea unui vis (FOTO: Arhiva personală Ciprian Ogarcă)

Câștigătorul celei de-a patra ediții a concursului MasterChef, craioveanul Ciprian Ogarcă, întinde o mână de ajutor echipei de fotbal „Tăcerea Craiova“ și trupei de tineri hipoacuzici „No limit“. Campania inițiată de MasterChef-ul din Craiova, „Inimă de oltean“, transmite un mesaj simplu: „Ajută-ne să ajutăm! Cumpără o prazuca! Salvează un vis. Visul de a fi campion!“. Campania se va desfășura vineri, 3 aprilie, începând cu ora 12.00 în Piața „Mihai Viteazul“ și sâmbătă, 4 aprilie, și duminică, 5 aprilie, de la aceeași oră, la Centrul Multifuncțional. I se vor alătura lui Ciprian Ogarcă, Odette, Alexandra, Silviu, Petrică și Coco, concurenți MasterChef, pentru a găti împreună craiovenilor prazuca, un sandvici mexican de porc și de bacon cu somon, dar și un desert surpriză. Banii strânși în urma vânzării preparatelor culinare vor fi oferiți fotbaliștilor de la „Tăcerea Craiova“ și membrilor trupei „No limit“. „Tăcerea Craiova“ e formată din fotbaliști care nu vorbesc și nu aud. În liniște își înving toți adversarii. Joacă de zece ani în același echipament și au bani doar pentru un singur antrenament pe săptămână. Când trebuie să plece în deplasări reușesc cu greu să strângă banii necesari.
MasterChefii îi vor ajuta și pe membrii trupei de tineri hipoacuzici „No limit“, cei care au făcut senzație la cel de-al doilea sezon al showului „Românii au talent“. „Chiar dacă nu au câștigat marele premiu, au câștigat oameni ca noi. Ideea de a le întinde o mână de ajutor mi-a venit chiar în timpul concursului la care am participat. Am apelat și la colegii mei de show, care au fost foarte receptivi. Împreună vom găti pentru craioveni prazuca, sandviciul care are un ingredient special, diamantul oltenesc, regele bucătăriei, prazul“, a precizat Ciprian Ogarcă.
Cei care vor veni să se alăture campaniei și să-i vadă la lucru pe MasterChefi vor avea parte de nenumărate surprize culinare. De asemenea, vor asista la un meci demonstrativ, pentru că MasterChefii sunt hotărâți să renunțe pentru câteva momente la șorțuri și să intre în teren alături de fotbaliștii de la „Tăcerea Craiova“.
Campania umanitară este organizată în parteneriat cu Primăria Craiova, Universitatea Craiova și Lactag.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS