6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un minor a reuşit să fure bunuri în valoare de 32.000 de lei

Craiova: Un minor a reuşit să fure bunuri în valoare de 32.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi, la jumătatea lunii februarie, de către D. Constantin, de 40 de ani, din Craiova, angajat al unei societăţi comerciale din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri în valoare de 7.000 de lei dintr-o magazie care aparţine societăţii.
În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor specifice de cercetare desfăşurate, poliţiştii au identificat autorul şi au stabilit că se numeşte R. I., de 14 ani, din municipiul Craiova. În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul  că minorul este şi autorul unui alt furt, comis pe 1 martie, în dauna unei alte societăţi comerciale din Craiova, de unde a sustras mai multe roţi din cupru pentru motoare electrice, care valorau aproximativ 25.000 lei. Minorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă şi a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS