12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Iustin Covei, condamnat definitiv la şase ani de închisoare

UPDATE Iustin Covei, condamnat definitiv la şase ani de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, în urmă cu câteva minute, să- l condamne la şase ani de închisoare cu executare pe Iustin Covei, fiul judecătorului  Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova.

Sentinţa este definitivă şi a fost dată în dosarul în care Iustin Covei şi mai mulţi inculpaţi au fost acuzaţi de infracţiuni cu carduri de credit.

În acelaşi dosar, 14 inculpaţi au primit pedepse cu executare, iar alţi trei, cu suspendare. Astfel, Mihăilă Jean-Marin şi Hălănei Petrel au fost condamnaţi la 6 ani şi 6 luni închisoare; Dumitriu Sergiu Nicuşor, la 6 ani de închisoare; Bârcă Dan-Mihail, Rada Tudor, Vătămăniţă Eman, Dumitrescu Dragoș, Abagiu Adrian au primit câte 5 ani cu executare; Buruiană Sorin-Costel – 4 ani cu executare; Nicolae Dirivan Florin, Şoşa Alin Andrei, Tuţă Ionuţ Laurenţiu, Ţâştea Mihai Adrian – câte 3 ani cu executare şi Călin Ionel – 2 ani cu executare.
Dancă Marius Francisc, Sandu Andrei şi Trâncă Ionel Marius au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare.

DSC_0099

Update 14.35: Iustin Covei s-a prezentat, în urmă cu puţin timp, la Secţia 4 Poliţie Craiova, de unde a fost transferat în arestul IPJ Dolj de pe strada Amaradia.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS