10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGdS - 20 de ani în slujba oltenilor de pretutindeni. Vă mulțumim!

GdS – 20 de ani în slujba oltenilor de pretutindeni. Vă mulțumim!

14380_10206073279702181_4377676865450948936_n

Gazeta de Sud a împlinit 20 de ani de existență în slujba oltenilor de pretutindeni. Sunt 20 de ani de jurnalism profesionist, de anchete în care am dezvăluit lucruri pe care autoritățile le țineau ascunse, de reportaje prin care am ajutat sute de semeni de-ai noștri aflați în situații dificile. Sunt 20 de ani în care Gazeta de Sud a devenit cel mai citit cotidian regional din România. Vă mulțumim, dumneavoastră, zecilor de mii de cititori, pentru că ne-ați determinat să fim mai buni de la an la an și pentru că împreună am făcut din Gazeta de Sud o stare de spirit! Iată o parte din mărturiile celor care construiesc zilnic fenomenul GdS.

Aldezir Marin, jurnalist
În urmă cu 20 de ani, Gazeta de Sud și-a început misiunea de a informa corect, imparțial și profesional oltenii de pretutindeni, iar în ultimii zece ani, această misiune a fost și a mea. În tot acest timp, au fost lângă noi cititorii și încrederea lor în misiunea Gazetei de Sud, fără de care nu am fi devenit mai buni în fiecare zi. La Mulți Ani, Gazeta de Sud!

Ana-Maria Predilă, jurnalist
Eu și Gazeta de Sud avem aproape aceeași vârstă. Se spune că munca fiecărui om este portretul său. Așa se întâmplă și cu mine. Sunt unul dintre tinerii care luptă să reușească la el în țară și am reușit asta datorită șansei pe care acest ziar mi-a oferit-o. Pentru mine, Gazeta de Sud înseamnă educare, încredere, răbdare, iar cea mai importantă lecție pe care o învăț zilnic aici este că munca stăruitoare și adevărul biruie tot timpul. La Mulți Ani!

Oana Olaru, jurnalist on-line
Fiecare zi la Gazeta de Sud este o provocare, iar redacţia este în permanenţă scena unei lupte aprige – cu timpul, cu propria persoană, cu cei din jur, uneori şi cu cititorii. Dar nici un lucru frumos nu se înfăptuieşte fără greutăţi, iar din punctul meu de vedere, activitatea în redacţia ziarului nu este muncă, ci pasiune. Pentru că jurnalismul nu este o meserie, este un stil de viaţă. La Mulți Ani, Gazeta de Sud!

Mirela Marinescu, jurnalist
Gazeta de Sud e locul în care, în urmă cu zece ani, am pășit ca jurnalist de presă scrisă. Am descoperit treptat că aceasta este redacția pe care o căutam, în care visam în anii facultății că pot să învăț, să cunosc, să descopăr, să evoluez, să mă perfecționez ca jurnalist și să împărtășesc și altora din experiențele mele. Mulțumesc Gazetei de Sud că m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi. La Mulți Ani!

Bogdan Groșereanu, jurnalist
Gazeta de Sud este ziarul la care am reușit să-mi pun în practică multe proiecte jurnalistice. Este un ziar iubit de olteni. Multe dintre articolele pe care le-am realizat au pornit de la cititori. Ziarul le-a ascultat problemele și i-a determinat să capete încredere în el. Și iată că, datorită cititorilor, Gazeta a rezistat 20 de ani pe piață.

Anca Ungurenuș, jurnalist
Fac parte din familia Gazetei de Sud – pentru că asta este, o familie – din anul 2011. Încă de pe băncile facultății am învățat de la colegii mei cu ce se mănâncă jurnalismul, ce înseamnă să-ți servești cu mândrie și corectitudine comunitatea, dar și cum să-ți păstrezi obiectivitatea în condițiile în care acest lucru devine din ce în ce mai greu pe zi ce trece. Aici mă formez în continuare, în fiecare zi, ca om și ca jurnalist. Mulțumesc, GdS, și La Mulți Ani!

Mariana Butnariu, jurnalist on-line
20 de ani de informaţii! 20 de ani de adevăr şi pasiune! 20 de ani de muncă în slujba cetăţenilor! 20 de ani de respect şi obiectivitate! 20 de ani cu amintiri de carte! La mulți, mulți ani celor care au fost, sunt şi vor fi gazetari de sud, dar și cititorilor lor!

Anca Dumitraşcu, jurnalist on-line
Proaspăt ajunsă în echipa Gazetei de Sud, aici am descoperit provocările jurnalismului. În această redacţie am găsit oameni cărora le place să descopere adevărul şi am învăţat că munca noastră, a jurnaliştilor, nu este despre noi, ci despre cum putem să ajutăm oamenii, prin informaţiile pe care le transmitem. Iar acest lucru mă face să mă simt extraordinar de mândră. La Mulţi Ani, Gazeta de Sud!

Ramona Olaru, jurnalist
Intrarea mea în echipa Gazetei de Sud în urmă cu opt ani a fost unul dintre pașii importanți în cariera mea de jurnalist pe domeniul economic. Aici am avut posibilitatea să mă dezvolt profesional, să îmi pun în practică multe proiecte jurnalistice îndrăznețe. Aici am putut să creez, să fac analize economice, să fiu într-o continuă evoluție. Pentru mine, GdS este mai mult decât un ziar. Este un fenomen social, un mijloc de informare și un curent de opinie. De asemenea, apreciez foarte mult oamenii, echipa care face posibil ca Gazeta de Sud să apară în fiecare dimineață. La Mulți Ani, Gazeta de Sud!

Alex Vârtosu, jurnalist
Au trecut 20 de ani de când GdS se regăsește în inima oltenilor și constat cu această ocazie că și eu mă aflu în redacția celui mai citit cotidian regional din România de zece ani. Nu știu când au trecut și cred că nici colegii mei. În afara faptului că unii dintre noi au mai încărunțit, alți s-au mai bucălat și aproape toți vorbesc des despre copiii de acasă, parcă nu s-a schimbat nimic. Am rămas la fel de pasionați de meseria noastră, nu numărăm nici acum orele muncite în afara programului, așteptăm zilnic reacția celor care ne citesc articolele și nu ne-am pierdut nici o clipă speranța că munca noastră contribuie la o societate mai bună.

Ana Dănescu, jurnalist
Suntem mereu aproape de oameni. Acesta este motivul pentru care munca noastră are o satisfacție aparte. Prin intermediul GdS, am șansa să cunosc oameni înțelepți, modele de viață, dar cel mai important pentru mine este faptul că am posibilitatea de a schimba destine.Am învățat permanent, m-am perfecționat, iar scrisul a devenit o pasiune. Mulțumesc tuturor cititorilor! La Mulți Ani, GdS!

Valentin Tudor, jurnalist
De 11 ani, GdS este a doua mea familie. Aici am învățat ce înseamnă tenacitatea, răbdarea, echilibrul. Aici m-am format ca jurnalist, aici am trăit cele mai frumoase momente din carieră. La mulți ani, GdS!

Maria Cernătescu, jurnalist
Când scrii într-un jurnal nu te aude nimeni. Când scrii într-un ziar eşti o voce. Prin redactorii ei, Gazeta de Sud este de 20 de ani o voce. La Mulţi Ani, Gazeta de Sud!

Virginia Barbu, director vânzări publicitate
M-am alăturat familiei Gazetei de Sud acum opt ani. Gazeta de Sud este locul în care vin cu drag în fiecare zi, în care găsesc oameni implicați și entuziaști, este locul în care meseria mea își găsește cea mai importantă satisfacție: construim soluții pentru colaboratorii noștri. La Mulți Ani, Gazeta de Sud!

Lelia Motroc, consultant de publicitate
Pentru mine, Gazeta de Sud înseamnă locul în care mă simt „acasa“, (sau „o a doua casă“), înseamnă o echipă de oameni minunați, pe care-i văd cu drag în fiecare zi.

Andreea Drăgoianu, consultant de publicitate
Bucuria de a-mi fructifica pasiunea pentru publicitate alături de oameni minunat de creativi.

Alexandra Gaicu, consultant de publicitate
Pentru mine, Gazeta de Sud înseamnă cel mai frumos început al dezvoltării profesionale și personale.

Georgiana Ion, consultant de publicitate

Prima oportunitate reală de a-mi construi o carieră şi experienţă de prima mână într-un mediu de lucru profesionist.

Mihai Deliu, consultant de publicitate
Lucrez la Gazeta de Sud în departamentul de vânzări din luna septembrie 1995. Au trecut 20 de ani. De aceea, nu am decât recunoștință și multe mulțumiri pentru tot ce înseamnă echipa GdS.

Anda Simion, specialist PR
Lucrez de șase ani la Gazeta de Sud. Sentimentul de apartenenţă la această echipă fantastică este, însă, atât de puternic, încât îmi pare că aş fi aici dintotdeauna.

Victor Şoşea, art director
Gazeta de Sud nu este numai un ziar sau un loc de muncă, GdS este o mare familie.

Cristina Oprea, director marketing
Gazeta de Sud este o școală. Este locul în care am învățat despre responsabilitate socială, despre dăruire și grija față de cei care au nevoie de ajutor. Gazeta de Sud reprezintă șansa de a fi mai bun. Mai bun în meseria pe care o fac, dar și în relațiile pe care le construiesc cu oamenii din jurul meu.

Petruța Iacob, departament publicitate
Gazeta de Sud înseamnă pentru mine, în primul‎ rând, libertate. Este locul în care am învățat să gândesc liber și în care m-am dezvoltat atât personal, cât și profesional. Aici avem principii sănătoase și punem pe primul loc nevoile colaboratorilor noștri, astfel încât să realizăm împreună soluții eficiente de comunicare. La Mulți Ani, Gazeta de Sud!

Cristian Geană, tehnoredactor
Din 1995, Gazeta de Sud a apărut în Oltenia, iar din 1998 m-am alăturat și eu echipei GdS. Am trecut pe la mai multe departamente, de la difuzare până la tehnoredactare, m-am maturizat alături de Gazeta de Sud, de colegii minunaţi, am învăţat unii de la alţii ce înseamnă profesionalismul, munca în echipă, pentru a evolua împreună. Gazeta de Sud reprezintă pentru mine o stare de spirit, care mă face să merg mai departe, să învăţ mai multe, să cunosc mai mult… Împreună mergem mai departe şi putem trece peste toate piedicile care ni se pun. La Mulţi Ani, Gazeta de Sud, pentru cei 20 de ani de existenţă în sufletul oltenilor de pretutindeni!

Magda Dragu, corector
Cu pași sfioși, dar de mână cu tinerețea, acum 20 de ani treceam pragul Gazetei de Sud. Credeam atunci că e o treaptă în evoluția mea, dar, cu timpul, mi-am dat seama ca e ceea ce îmi doresc, ceea ce mă reprezintă. Am crescut împreună și ne-am maturizat în același timp. Dacă aș lua-o de la capăt, cu siguranță aș alege același drum alături de voi toți pentru că mă simt împlinită și pentru asta mulțumesc! La mulți ani, GdS!

Daniela Moise, corector 
Dacă ar fi să asemăn serviciul cu o călătorie, aș putea spune despre munca mea de corector că este ca o călătorie în jurul lumii: foarte grea, dar poate cea mai interesantă la nivel de experiență pentru că învăț mereu lucruri noi despre lume și, în același timp, mă descopăr pe mine.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS