Acasă Local Gorj Weekend negru pe şoselele din Gorj

Weekend negru pe şoselele din Gorj

Autoturismul implicat în accidentul de la Bârseşti (Foto: Eugen Măruţă)
Autoturismul implicat în accidentul de la Bârseşti (Foto: Eugen Măruţă)
Autoturismul implicat în accidentul de la Bârseşti (Foto: Eugen Măruţă)

Trei persoane şi-au pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unor accidente rutiere grave. Este vorba de trei bărbaţi de 26, 57 şi 58 de ani. Primul accident rutier s-au produs sâmbătă, la ora 18.00, în municipiul Târgu Jiu. Victimă a fost Grigore Hotoboc, un bărbat de 57 de ani, din cartierul târgujian Bârseşti. Bărbatul a murit pe loc după ce a fost lovit, pe trotuar, de o maşină implicată într-un accident rutier. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Alexandru Popescu, de 21 de ani, din comuna Stăneşti, în timp ce se afla la volanul unui Audi A6, a intrat în depăşirea unui tir, moment în care şoferul autocamionului de mare tonaj a virat la stânga, spre un drum sătesc, fără să se asigure corespunzător. În urma impactului, autoturismul Audi, condus de Alexandru Popescu a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp electric şi a lovit pietonul. Pietonul a fost aruncat prin aer, peste gardul unei gospodării, şi a rămas întins fără suflare.

Ucis după ce a lovit un iepure cu maşina

Alt accident rutier mortal s-a produs sâmbătă, la ora 23.00, pe Drumul Judeţean 605 C, pe raza comunei Alimpeşti. Un autoturism condus de un şofer în vârstă de 20 de ani, din localitate, a lovit în plin doi tineri care se aflau lângă o altă maşină. Tinerii de 26, respectiv 36 de ani, din Prigoria, respectiv Bustuchin, coborâseră din autovehicul, după ce loviseră un iepure. Şoferul de 20 de ani nu i-a mai putut evita pe cei doi, iar în urma impactului tânărul de 26 de ani a decedat. Alt accident rutier mortal s-a produs ieri-dimineaţă, pe Drumul Naţional 66, în localitatea gorjeană Vlăduleni. Un conducător auto, în vârstă de 58 de ani, din Târgu Jiu, a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Conducătorul auto, care a murit pe loc, se numeşte Constantin Bodescu, şi este patronul unei brutării din cartierul Şuşiţa.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version