14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMehedinți: Incendiu puternic la fosta fabrică de pâine din Severin

Mehedinți: Incendiu puternic la fosta fabrică de pâine din Severin

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă, în clădirea fostei fabrici de pâine din Drobeta Turnu Severin, unde funcţionează o societate comercială tot cu specific de panificaţie, informează romanialibera.ro.

Incendiul a fost anunţat la 112 de către angajatul societăţii comerciale, cu puţin timp înaintea orei 8.00. Bărbatul a declarat că în momentul în care a ajuns la serviciu a văzut că în clădirea firmei de pe strada Horia din Drobeta Turnu Severin izbucnise un incendiu. Focul se manifesta la etajul întâi al clădirii, unde funcţionează birourile societăţii de panificaţie „Aurora”. Două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns iniţial la faţa locului, dar şi o alta specializată în salvări de la înălţime. Ulterior, a fost luată decizia suplimentării numărului acestora întrucât exista riscul extinderii incendiului. Incendiul se manifesta la două încăperi ale clădirii în care erau birourile firmei, în urma incidentului neînregistrându-se victime, ci doar pagube materiale, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.
În momentul izbucnirii incendiului în imobil nu se aflau angajaţi ai societăţii.

Reprezentanţii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost împrejurările ce au condus la producerea incendiului. Reprezentanţii firmei au declarat că birourile fuseseră închise miercuri seară, la terminarea programului, când au fost oprite şi sursele de electricitate. Primele informaţii arată că în urma incendiului au fost înregistrate pagube materiale importante – mobilier, calculatoare şi documente contabile ale societăţii.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS