12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O femeie a ajutat patru minori să fure bunuri în valoare de 20.000 de lei

Craiova: O femeie a ajutat patru minori să fure bunuri în valoare de 20.000 de lei

O femeie și patru copii au fost depistați de polițiști, miercuri, și sunt acuzați de faptul că au furat din locuința unui bărbat din Craiova bunuri în valoare de 20.000 de lei.

Bărbatul păgubit, M. Claudiu, a făcut denunțul furtului pe 10 ianuarie 2015. În cursul zilei de ieri, 25 februarie, în urma unor activităţi specifice desfăşurate, poliţiştii craioveni cu sprijinul unei grupe SAS i-au condus la sediul Secţiei 2 Craiova pe D. Violeta, de 38 de ani, R. M.I., de 17 ani, R. L., de 14 ani, D. M., 15 ani, si D. R., de 11 ani, toţi din Craiova, județul Dolj.
În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, cei patru minori ajutaţi de D. Violeta, au intrat prin efracţie in locuința lui M. Claudiu și au sustras bunuri în valoare de 20 000 lei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat respectiv complicitate la furt calificat.
Faţă de D. Violeta şi R. M.I. s-a pus în mişcare acţiunea penală şi au fost reșinuți pentru 24 ore. Cei doi urmează ca, în cursul acestei zile, să fie prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS