Acasă Local Gorj Gorj: Un bărbat condamnat pentru crimă, reţinut pentru furt

Gorj: Un bărbat condamnat pentru crimă, reţinut pentru furt

-

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna gorjeană Dăneşti, care fusese eliberat condiţionat din Penitenciar, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni sub acuzaţia de furt. Alexandru Blindea are la activ o condamnare pentru omor şi fusese pus în libertate condiţionat. La puţin timp de la ieşirea din penitenciar, bărbatul a spart o locuinţă din Dăneşti, de unde a sustras mai multe bunuri. Prejudiciul se apropie de o mie de lei. Suspectul nu a opus rezistenţă la reţinere. Suspectul a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru a fi audiat.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.