8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFestivalul „O Iubire Alb-Albastră“, la prima ediție în Bănie

Festivalul „O Iubire Alb-Albastră“, la prima ediție în Bănie

Trupa Cargo va concerta vineri în cadrul primei ediții a Festivalului „O Iubire Alb-Albastră“ (Foto: roevents.ro)
Trupa Cargo va concerta vineri în cadrul primei ediții a Festivalului „O Iubire Alb-Albastră“ (Foto: roevents.ro)

Cargo, Paraziții, CIA, Liviu Stanciu Blues Explosion, DJ Volvo, DJ Jerry, DJ Gully și DJ Juliano vor încinge atmosfera în acest sfârșit de săptămână, în cadrul primei ediții a Festivalului „O Iubire Alb-Albastră“. Evenimentul, care se va desfășura pe parcursul a două zile vineri, 13 februarie, și sâmbătă, 14 februarie, la Hala Schmidt (fosta Fabrică de Pâine Pan Group, vizavi de Spitalul nr. 2 „Filantropia“), km 0 al Craiovei, s-a născut la inițiativa entuziastă a echipelor Tobacco Factory și Rendez Vous.
„Ne-am săturat de lipsa evenimentelor din Craiova și am hotărât să facem acest festival. «O Iubire Alb-Albastră» este un brand pe care l-am înregistrat, îmi aparține ca marcă. Am ales ca date de desfășurare zilele de 13 și 14 februarie pentru a-l lega cumva de Valentine’s Day, căci iubirea nu este numai roșie, poate să fie și alb-albastră. Îi invităm pe craioveni să petreacă două nopți cu muzică bună, presărate cu surprize. Este un festival care își dorește să aibă continuitate și pe care îl vom exporta și în alte orașe ale Olteniei“, a precizat Liviu Stanciu.
Startul evenimentelor muzicale din cadrul Festivalului va fi dat vineri, 13 februarie, de la ora 20.00, când pe scenă va urca pentru a susține un recital trupa Floarea Soarelui, urmată de Liviu Stanciu Blues Explosion. Seara va culmina cu grandiosul recital al trupei rock Cargo, pentru ca apoi până în zori atmosfera să fie întreținută de DJ Volvo și DJ Jerry, DJ de muzică veche.
Sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.00, scena este rezervată celor de la Jianu & Mutu, CIA (Craiova Independent Artist) și trupei Paraziții. DJ nu lipsesc nici din programul acestei seri, așa că „vinovați“ de atmosfera incendiară se vor face DJ Gully și DJ Juliano.
Prețul biletelor de intrare pentru o persoană pentru o singură zi este de 30 de lei. Ele pot fi achiziționate din locațiile Rendez Vous sau de la intrare, în ziua festivalului.
Evenimentul face parte din campania Radio Sud ON STAGE, ce are ca scop promovarea muzicii live de calitate. Concertele din cadrul festivalului vor fi înregistrate şi difuzate la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, marţi, miercuri şi joi, începând cu ora 22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS