17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFostul viceprimar din Orşova, repus în funcţie de Tribunalul Mehedinţi

Fostul viceprimar din Orşova, repus în funcţie de Tribunalul Mehedinţi

Fostul viceprimar al municipiului Orşova, Constantin Negulescu, a revenit în funcţie, după ce a obţinut în instanţă suspendarea hotărârii prin care a fost demis, iar formaţiunea care îl susţine în prezent a obţinut majoritatea în Consiliul Local.
În data de 30 septembrie 2014, Constantin Negulescu a fost schimbat de consilierii social-democraţi care deţineau la acea dată majoritatea în consiliul local Orşova. Tribunalul Mehedinţi a anulat hotărârile de numire a consilierului social-democrat Marius Stoica în această funcţie, dar şi de demitere a lui Constantin Negulescu, astfel că azi, acesta s-a întors pe funcţie.
„Începând de astăzi am început activitatea, am preluat problemele, am avut o discuţie cu domnul primar şi astăzi la orele 14.30, vom avea o discuţie legată de bugetul local pe 2015, o discuţie cu consilierii municipali înainte de a vorbi, în şedinţa ordinară, despre aprobarea lui. La Orşova, la ora actuală, avem şi o majoritate în CL care va asigura şi o stabilitate, dar în acelaşi timp şi o conlucrare eficientă împreună cu executivul, cu primarul muncipiului, avem10 consilieri PNL”, a declarat luni, Constantin Negulescu.
Negulescu şi-a câştigat mandatul de consilier local pe lista USL din partea Partidului Conservator, astfel că în 2012 el a fost numit viceprimar al Uniunii Social Liberale. A intrat însă în conflict cu PSD-ul şi a fost schimbat din funcţie, iar acum, este membru PNL Mehedinţi. Constantin Negulescu a spus că nu mai are teama că va mai fi obligat să plece din scaunul de viceprimar întrucât structura Consiliului Local Orşova a fost modificată marţi, 27 ianuarie, PNL având zece consilieri, PSD — cinci consilieri şi PLR — doi consilieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS