Acasă Local Dolj A lovit doi parapeți și a luat foc

A lovit doi parapeți și a luat foc

În urma accidentului, autoturismul condus de șoferul de 20 de ani a luat foc
În urma accidentului, autoturismul condus de șoferul de 20 de ani a luat foc
În urma accidentului, autoturismul condus de șoferul de 20 de ani a luat foc

Un tânăr de 20 de ani din comuna doljeană Podari a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, luni după-amiază, după ce a provocat un accident cu mașina pe care o conducea pe DN 56.
Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Alexandru Tudor, de 20 de ani, din comuna Podari, care conducea un autoturism Alfa Romeo pe DN 56, dinspre Calafat către Craiova, în localitatea Branişte a pierdut controlul direcţiei, a ieșit de pe drum și a lovit și rupt doi parapeți metalici. În urma impactului, după ce șoferul și cei doi pasageri reușiseră să iasă din mașina avariată, autoturismul Alfa Romeo a fost cuprins de flăcări. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o autospecială, o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, iar șoferul, care a fost rănit în urma impactului, a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova. După primele cercetări, polițiștii de la Rutieră au stabilit că Tudor a pierdut controlul direcției într-o curbă ușoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Oamenii legii au mai stabilit că autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care avea montate numere provizorii, nu mai era înmatriculat, astfel că șoferul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version