16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 24 de şoferi cu maşini înmatriculate în alte state, sancţionaţi de poliţişti

Craiova: 24 de şoferi cu maşini înmatriculate în alte state, sancţionaţi de poliţişti

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român şi sprijiniţi de o echipă de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj şi Poliţia Locală Craiova au acţionat, în această după-amiază, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea evenimentelor rutiere, totodată urmărindu-se verificarea vehiculelor înmatriculate în alte state.
Poliţiştii craioveni au desfăşurat activităţi în trafic pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova. Au fost verificate peste 100 autovehicule, dintre care 50 au fost autovehicule înmatriculate în alte state, astfel oamenii legii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.440 lei, dintre care 23 şoferilor care conduceau vehicule înmatriculate în alte state, iar 7 certificate de înmatriculare au fost retrase.
Acţiunile poliţiştilor rutieri vor continua şi în zilele următoare, astfel urmărindu-se prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, reducerea victimizării, precum şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS