15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tânăr de 27 de ani, principalul suspect în cazul femeii ucise în Slatina

Un tânăr de 27 de ani, principalul suspect în cazul femeii ucise în Slatina

Asasinul Noricăi Niţu, de 58 de ani, din Slatina, se pare că este un vecin al său, Adrian Gălbenuşe, de 27 de ani. Tânărul, fără ocupaţie, a atacat-o ieri seară pe femeie la mică distanţă de blocul unde locuia, potrivit stirileprotv.ro. După comiterea crimei, speriat de strigătele unui martor, respectivul a luat-o la fugă.
Norica mai avea doar 20 de metri până la scară când a fost atacată. Individul a lovit-o din spate cu o cruzime rară.
„De la spate, a luat-o de gât. Apoi ea a căzut şi asta s-a aplecat pe ea şi a lovit-o cu pumnii. Eu nu am văzut cuţitul”, a spus o martoră.

„Un băiat cam la 1.60 – 1.70 m, cu o căciulă neagră pe cap şi o geacă neagră sau maro şi cu şireturile albe. Am venit, dar femeia era căzută, nu mai respir”, a spus un alt martor.
Norica era căsătorită şi avea două fete mari. Anchetatorii au descoperit repede că ucigaşul nu i-a luat nici banii, nici telefonul mobil. Cred că şi-a premeditat fapta şi că fie a vrut să se răzbune pentru ceva din trecut, fie a comis o crimă pasională.

În familia suspectului s-au întâmplat mai multe fapte rele. Vărul celui căutat acum – un fost boxer de performanţă – a fost înjunghiat mortal anul trecut.

„A venit poliţia, joi seară, şi a făcut verificări, vineri au venit să încheie şi procesul verbal. Nu ştiu nimic şi nu pot să iau legătură de joi cu fiul meu, pe care nu l-am mai găsit acasă. Nu ştiu nimic de el”, a spus Ion Gălbenuşe, tatăl suspectului.
Anchetatorii au vizionat deja imaginile înregistrate de camerele de supraveghere instalate în zona, însă nu au oferit încă informaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS