Acasă Local Lucrările pentru proiectul de prelungire a bulevardului Tineretului din Râmnicu Vâlcea s-au...

Lucrările pentru proiectul de prelungire a bulevardului Tineretului din Râmnicu Vâlcea s-au finalizat

Proiectul de “Prelungire B-dul Tineretului spre sud cu B-dul Dem Rădulescu de la intersecţia cu Str. Ostroveni până la intersecţia cu DN 67” din oraşul Râmnicu Vâlcea a ajuns la final. În data de 30 decembrie 2011 a fost semnat Contractul de finanţare aferent proiectului, între Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Râmnicu Vâlcea. Bugetul proiectului a fost de 15.273.380,42 lei, din care valoarea contribuţiei nerambursabile alocate a fost de 9.691.489,07 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 37 de luni, începând cu data de 30 decembrie 2011.
În zona tronsonului nou costruit şi anume Zona Ostroveni Sud, vor fi prezente toate utilităţile necesare: apa, canalizare, gaze naturale, energie electrică şi telefonie fiind posibilităţi de racordare la reţelele de alimentare cu apă potabilă, canalizare, gaze naturale, termoficare, energie electrică şi telecomunicaţie.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version