16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii, din nou față în față cu autoritățile: „Fii vocea cartierului tău!“ continuă în Bariera Vâlcii

Craiovenii, din nou față în față cu autoritățile: „Fii vocea cartierului tău!“ continuă în Bariera Vâlcii

La ultima întâlnire din cadrul proiectului „Fii vocea cartierului tău!“, organizată în cartierul Craiovița Nouă, au participat aproximativ 250 de persoane (FOTO: Arhiva GdS)
La ultima întâlnire din cadrul proiectului „Fii vocea cartierului tău!“, organizată în cartierul Craiovița Nouă, au participat aproximativ 250 de persoane (FOTO: Arhiva GdS)

„Fii vocea cartierului tău!“, proiectul inițiat în anul 2006 de Gazeta de Sud în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova, continuă în luna ianuarie. De data aceasta, cei care vor avea posibilitatea să discute cu reprezentanții autorităților locale sunt craiovenii din cartierul Bariera Vâlcii.

Dacă în luna septembrie a anului trecut, cetățenii din Craiovița Nouă au putut să stea de vorbă cu autoritățile locale în cadrul proiectului „Fii vocea cartierului tău!“ – prima întâlnire de la începerea mandatului actualului edil, de data aceasta, în ianuarie, craiovenii din Bariera Vâlcii vor putea să ia autoritățile la întrebări și să ceară lămuriri pentru problemele lor. Întâlnirea cu edilul și cu reprezentanții direcțiilor din primărie și ai regiilor subordonate municipalității va avea loc miercuri, 21 ianuarie, la Școala Gimnazială nr. 14 „Ion Țuculescu“, începând cu ora 17.00. Prin aceste întâlniri, cotidianul Gazeta de Sud urmărește felul în care autoritățile își respectă promisiunile pe care le fac cetățenilor, mediind, totodată, întâlnirea dintre executiv și comunitate. Cei care nu pot participa la întâlnirea de pe 21 ianuarie pot transmite, prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la 0251.413.100, sugestiile, sesizările și problemele lor, care vor fi comunicate autorităților.

Lucrările la canalizare, cea mai mare problemă din Barieră

Cele mai mari probleme din cartierul Bariera Vâlcii sunt cele legate de apă și canalizare. După cum este bine cunoscut, cartierul respectiv este unul dintre cele în care se lucrează în cadrul masterplanului de apă și canalizare. Oamenii s-au plâns în nenumărate rânduri mai ales de felul în care arată străzile după ce a fost introdusă canalizarea, în special în ceea ce privește practicabilitatea drumului. Nu în ultimul rând, anumite zone din cartier au probleme și cu inundarea gospodăriilor atunci când plouă. Toate aceste probleme și multe altele vor putea fi transmise de către cetățeni autorităților care răspund direct de mersul lor.
În septembrie 2014, la ultima întâlnire „Fii vocea cartierului tău!“ din cartierul Craiovița Nouă au participat aproximativ 250 de persoane, dintre care 23 s-au înscris la cuvânt pentru a discuta cu reprezentanții municipalității pe diverse probleme, printre care salubritatea, ordinea publică, facturile la apă sau asfaltarea de străzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS