Acasă Local Dolj Craiova: Un autobuz RAT de pe traseul 25, implicat într-un accident rutier

Craiova: Un autobuz RAT de pe traseul 25, implicat într-un accident rutier

-

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport Craiova care circula pe traseul 25 a fost lovit, în această dimineață, în jurul orei 11.00, de un autoturism Cielo, pe Strada ”Împăratul Traian, în apropierea străzii Alexandru Macedonski.

Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului pentru că maşina a derapat din cauza unei porțiuni a carosabilului acoperită cu gheață. Bărbatul care conducea autoturismul Cielo şi din cauza căruia a avut loc accidentul a fost amendat cu 595 de lei și va trebui să achite și reparațiile autobuzului. ”În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Nimeni nu a fost rănit. Ambii conducători auto au mers la sediul Poliției Rutiere, din Câmpia Islaz, iar șoferul vinovat, respectiv conducătorul din Cielo, a fost amendat cu 595 de lei. Totodată, acesta va trebui să suporte costurile pentru reparația autobuzului”, a declarat, pentru Craiova Forum, Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.