Acasă Local Dolj 200.000 de lei pentru Spitalul din Segarcea

200.000 de lei pentru Spitalul din Segarcea

-

Anul a început rău pentru segărceni. Chiar pe 1 ianuarie, la puțin timp după ce Policlinica Spitalului Segarcea fusese reparată, aceasta a fost distrusă de un incendiu. Deocamdată nu se știe valoarea pagubelor, dar în clădire se investiseră, în ultima vreme, aproape  200.000 de lei. Conducerea spitalului spune ca atât cabinetele medicale afectate cât și birourile administrative vor fi mutate în alte corpuri, dar policlinica trebuie refăcută.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.