Acasă Local Gorj Viitori jandarmi, în practică la IJJ Gorj

Viitori jandarmi, în practică la IJJ Gorj

-

Opt  elevi  din  anul  II  de  studiu  de  la  Şcoala  Militară de Subofiţeri Jandarmi din Drăgăşani au început stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj. Elevii  vor  fi  angrenaţi doar în  misiunile  de  pază  și  protecție instituțională  ale inspectoratului, iar la finalul stagiului de practică se vor întoarce la cursuri pentru continuarea anului de învăţământ. Astăzi, ei au urmat un program de acomodare şi instructaje specifice unității, fiindu-le prezentate misiunile și au fost repartizaţi la structurile inspectoratului din localitățile Târgu-Jiu, Motru şi Rovinari. La finalizarea stagiului de practică, în urma centralizării rezultatelor obţinute, a modului de comportare şi de executare a serviciului şi pe baza unei analize a comenzii unităţii şi a tutorilor profesionali care i-au îndrumat pe perioada stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi cu note, care se vor transmite la unitatea de învăţământ de unde provin.


Editor: Anca Dumitraşcu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.