26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Vâlcea: Un băiat de 17 ani a murit într-o pădure din Titeşti,...

Vâlcea: Un băiat de 17 ani a murit într-o pădure din Titeşti, după ce a fost zdrobit de un copac

-

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a murit într-o pădure din comuna Titeşti. Ajunși la faţa locului, oamenii legii au stabilit faptul că minorul L. O., de 17 ani, din comuna Titeşti, a luat decizia de a tăia un arbore, specia fag, iar în momentul în care arborele s-a înclinat pentru a cădea, tânărul a fugit în lateral, însă arborele a căzut exact în direcţia acestuia şi l-a lovit, producându-i leziuni incompatibile cu viaţa, transmite eurovalcea.ro. Cadavrul minorului a fost transportat la Spitalul Brezoi în vederea efectuării necropsiei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.