Acasă Local Olt: Două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării, reţinute de poliţişti

Olt: Două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării, reţinute de poliţişti

-

Poliţiştii olteni au fost sesizaţi pe 28 decembrie despre faptul că, în seara zilei de 27 decembrie, două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, prin efracţie, au pătruns în locuinţa unei persoane de 81 de ani, din comuna Icoana, i-au aplicat mai multe lovituri cu corpuri contondente, după care i-au sustras, dintr-o haină, suma de 2.000 de lei. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar în urma examinării medico-legale s-a constatat că leziunile traumatice i-au pus în primejdie viaţa. La nivelul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Olt a fost constituită echipa operativă complexă, care, sub coordonarea procurorului, a acţionat cu operativitate, reuşind identificarea celor două persoane bănuite de comiterea faptei, ca fiind B. Marius, de 35 de ani, şi N. Ionuţ, de 26 de ani, ambii din comuna Icoana. Pe 30 decembrie, cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de omor calificat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.