Acasă Local Gorj Gorj: Copil de patru ani, lovit de maşină

Gorj: Copil de patru ani, lovit de maşină

-

Un copil în vârstă de patru ani din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a fost rănit în această după-amiază, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Băieţelul a fost lăsat nesupravegheat pe strada Prieteniei, fiind lovit de maşina condusă de un şofer în vârstă de 19 ani. Conducătorul auto este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.