Acasă Local Mehedinţi: 124 de şoferi, sancţionaţi în weekend

Mehedinţi: 124 de şoferi, sancţionaţi în weekend

-

(Foto: fanatik.ro)
(Foto: fanatik.ro)

În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au acţionat pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulație și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit informarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă. De asemenea, s-a urmărit respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, starea tehnică a autovehiculelor, dar și depistarea conducătorilor auto care consumă alcool la volan.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii au controlat 254 de autovehicule și au legitimat 261 de persoane, constatând 232 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare de 43.790 de lei. Au fost amendaţi 73 de şoferi care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 51 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat şase sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar cinci sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, au fost retrase şapte certificate de înmatriculare și au fost constatate şase infracțiuni la regimul rutier.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.