8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Voluntarii şi susţinătorii voluntariatului, premiaţi de Direcţia pentru Sport şi Tineret

Craiova: Voluntarii şi susţinătorii voluntariatului, premiaţi de Direcţia pentru Sport şi Tineret

-

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, Centrul de Tineret Craiova şi Centrul de Voluntariat Voluntaris au organizat astăzi cea de-a treia ediţie a proiectului „Eşti tare, voluntare!”. Obiectivul acestui eveniment a fost acela de a-i recompensa pe toţi cei care au susţinut voluntariatul în judeţul Dolj în acest an, în cadrul galei fiind răsplătiţi cu diplome şi trofee voluntari, ONG-uri şi persoane fizice şi juridice care au susţinut voluntariatul.

Gazeta de Sud a primit, de asemenea, o diplomă şi un trofeu, fiind declarată „Cel mai tare susţinător al voluntarilor” la categoria media – presă scrisă.

În afară de ceremoniile de premiere, programul evenimentului a inclus două momente artistice – un recital la chitară şi un scurt concert de colinde, susţinut de un grup de copii.

Proiectul „Eşti tare, voluntare!” are rolul de a atrage atenţia opiniei publice asupra importanţei voluntariatului şi de a oferi recunoaştere voluntarilor şi proiectelor de voluntariat din judeţul Dolj recunoaştere.


Editor: Oana Olaru

Ana DĂNESCU
Ana DĂNESCU
A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.