Acasă Local Dolj Craiova: Festivalul Brazilor de Crăciun, la Galeriile "Cromatic"

Craiova: Festivalul Brazilor de Crăciun, la Galeriile „Cromatic”

-

pliant2

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită la “Festivalul Brazilor de Crăciun”. Evenimentul se desfăşoară în Galeriile “Cromatic” în zilele de 16 şi 17 decembrie, între orele 13:00 şi 16:00. Două mari proiecte dau viaţă festivalului. Este vorba despre proiectele “Micul artist” şi “2π – Pianişti şi Pictori”, care pun în valoare abilităţile artistice, creativitatea, imaginaţia, talentul elevilor din Dolj, care expun lucrări de grafică, pictură şi cântă la pian. Alături de copii vine şi arhitectul Bogdan Bobin, cu o expoziţie de obiecte handmade.

Evenimentul este rodul parteneriatului educaţional al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj cu mai multe şcoli din judeţele Dolj şi Gorj. Coordonatorii celor două proiecte sunt profesoarele Dorina Smarandache şi Oana Constantinescu, de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.