20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Şeful galeriei Pandurii, cercetat în libertate

Şeful galeriei Pandurii, cercetat în libertate

-

Şeful galeriei Pandurii, Valeriu Peptenatu, va fi cercetat în stare de libertate. Anchetatorii au decis vineri să îl pună în libertate pe liderul galeriei „Durii“, după ce acesta fusese reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de inducere în eroare a organelor judiciare. Bărbatul a declarat la poliţie că ar fi pierdut suma de 9.000 de lei pe stradă. Banii fuseseră găsiţi de o altă persoană şi aduşi la poliţie. Între timp, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a ajuns şi adevăratul posesor al banilor. Pus în faţa faptului împlinit, Valeriu Peptenatu a recunoscut că nu a pierdut nici un ban şi a renunţat să îi mai revendice. Liderul galeriei va fi anchetat în stare de libertate pentru fapta sa.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.