22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Jaf de 40.000 de lei din casieria Trezoreriei Gorj

Jaf de 40.000 de lei din casieria Trezoreriei Gorj

-

Hoţii au spart Trezoreria Gorj, din Târgu Jiu, de unde au sustras suma de 40.000 de lei. Persoane necunoscute au dat joi jaful vieţii tocmai la Trezoreria Gorj şi nu le-a fost greu, având în vedere că au avut la dispoziţie chei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, suspecţii au folosit o cheie pe care o sustrăseseră anterior din birourile instituţiei. Cea care a uitat cheia pe birou a fost casiera Trezoreriei. Beneficiind de neatenţia femeii, suspecţii au plecat acasă cu suma de 40.000 de lei. Cel care a anunţat dispariţia banilor a fost Gheorghe Paraschivu, şeful Trezoreriei Gorj. Subalterna sa va fi anchetată pentru neglijenţă în serviciu, iar poliţia îi caută pe autorii furtului. „Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin 112 de către Gheorghe Paraschivu, de 45 de ani, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, despre faptul că, în cursul zilei de 20 noiembrie, în jurul orei 13.15, o persoană necunoscută, folosind o cheie sustrasă anterior de pe un birou lăsat nesupravegheat, a pătruns într-o încăpere a unităţii, de unde a sustras o sumă de bani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi totodată pentru neglijenţă în serviciu, faţă de C. N., de 45 de ani, casieră în cadrul acestei instituţii. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului“, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Oamenii legii vor să folosească pentru identificarea suspecţilor înregistrările camerelor de supraveghere disponibile în Agenţia Finanţelor Publice Gorj, acolo unde îşi are sediul şi Trezoreria.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.