11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinţul Broască, la Caracal

Prinţul Broască, la Caracal

Reprezentația „Prințul Broască“ pe scena Teatrului Național din Caracal
Reprezentația „Prințul Broască“ pe scena Teatrului Național din Caracal

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri“ va prezenta vineri, 21 noiembrie, de la ora 10.00, la Teatrul Naţional din Caracal, spectacolul „Prinţul Broască“, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului de Comedie.
Dramatizare de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska, reprezentaţia îi are în distribuţie pe actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş.
Reprezentaţia „Prinţul Broască“ a luat în urmă cu câteva zile Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver“ de la Galaţi, organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ – Secţia Păpuşi „Gulliver“ din Galaţi. Distincţia se alătură celor din 2013, obţinute la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck“ de la Cluj-Napoca: Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriţei Adriana Ioncu, şi Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS