Acasă Local Gorj Gorj: Doctoriţa Carmen Mocioi, condamnată la un an cu suspendare

Gorj: Doctoriţa Carmen Mocioi, condamnată la un an cu suspendare

Medicul Carmen Mocioi, fost președinte  al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare de Judecătoria Târgu Jiu, după ce și-a recunoscut faptele, transmite gorjexclusiv.ro. Acesta le-a întocmit mai multor rude certificate de handicap, fără să fie bolnave.

Carmen Simona Mocioi a fost acuzată de săvârşirea a şase infracţiuni de conflict de interese. Mocioi, în calitate de medic şi preşedinte al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe care le avea ca funcţionar public, a participat la luarea deciziilor privind încadrarea în grad de handicap pentru trei dintre rudele sale. Acestea au beneficiat, în urma avizelor date de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj, condusă de medicul Carmen Simona Mocioi, de diferite sume de bani, reprezentând indemnizaţii aferente gradului de handicap.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version