16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLuptătoarele din Bănie, spaima adversarelor

Luptătoarele din Bănie, spaima adversarelor

Zece echipe de lupte libere din ţară s-au reunit sâmbătă, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Craiova, la finala Campionatului Naţional rezervat cadeţilor.
CSM Craiova, clubul care a organizat pe plan local competiţia, în colaborare cu Federaţia Română de Lupte, a avut echipă doar la feminin în concurs. Şi ce echipă! Fetele antrenate de Petre Banciu şi Valentin Boboşca au le-au adus pe adversare în stadiul în care să le fie teamă să se mai prezinte la meciuri.
Sâmbătă, în finală, Ştefania Priceputu şi colegele sale au câştigat toate cele trei confruntări, încheind majoritatea meciurilor cu tuş în prima repriză: scor 9-1 cu LPS Botoşani, 9-0 cu CS Vaslui şi 10-0 cu Călăraşi – Primăria Jegălia, cu menţiunea că echipa din Călăraşi nu s-a mai prezentat pe saltea.
Singurul punct pierdut de craiovence nu a fost în urma disputării unui meci, din cauză că o sportivă nu a reuşit să se încadreze în limitele categoriei.

Antrenorul Petre Banciu spune că fetele au făcut eforturi deosebite pentru a obţine aceste performanţe, iar anul viitor acestea sunt obligate să menţină ştacheta sus.

În întrecerea masculină au luptat pentru trofeu şase formaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS