7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRăniții de pe Centura de Nord, în stare gravă

Răniții de pe Centura de Nord, în stare gravă

Cele trei persoane rănite în urma accidentului de circulație produs miercuri seară, pe Centura de Nord a municipiului Craiova, sunt internate în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au stabilit că, miercuri seară, Costinel Constantin, de 45 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie 1310 pe DJ 643F, dinspre comuna Ghercești către Craiova, la intersecția cu Centura de Nord nu a acordat prioritate de trecere și a fost lovit în plin de un autoturism Rover condus dinspre Balș către Filiași de Ion Vila, de 41 de ani, din comuna doljeană Unirea. În urma impactului, Dacia s-a răsucit de câteva ori pe șosea și s-a oprit la aproximativ 20 de metri de intersecție, iar Roverul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanț. Atât șoferul Daciei, cât și doi dintre cei trei pasageri din același autoturism, Florian Tecliciu, de 56 de ani, și Trandafira Constantin, de 65 de ani, au fost proiectați pe asfalt. Numai Ion Constantin, de 72 de ani, pasager pe bancheta din spate a Daciei, a rămas în mașină, acesta fiind scos de pompierii echipajului de descarcerare care a fost trimis la locul accidentului. Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, iar șoferul a murit la fața locului, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanța SMURD de a-l resuscita. Ion Vila a scăpat cu câteva zgârieturi în urma accidentului.
Potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență Craiova, Trandafira Constantin era ieri în comă, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale pacientei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS