13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNora sindicalistului Gârjoabă, ridicată de Poliţia Locală cu tot cu maşină

Nora sindicalistului Gârjoabă, ridicată de Poliţia Locală cu tot cu maşină

Tânăra a refuzat să coboare din maşină
Tânăra a refuzat să coboare din maşină

Ramona Gârjoabă, nora liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Corneliu Gârjoabă, a făcut ieri scandal în faţa Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu, pentru că i-a fost ridicată maşina parcată într-un loc interzis. Tânăra de 28 de ani parcase neregulamentar, iar la faţa locului a ajuns macaraua Serviciului de Ridicări Auto, din cadrul Poliţiei Locale, alături de un echipaj de la aceeaşi instituţie. Femeia a refuzat să coboare din autoturism, deşi acesta era ridicat de angajaţii Poliţiei Locale. Oamenii legii i-au transmis şoferiţei că poate să achite o taxă de o sută de lei pentru ca autoturismul să nu-i fie dus la garajul Serviciului Ridicări Auto, însă Ramona Gârjoabă a spus că nu are bani la ea. Prin urmare, angajații Serviciului de Ridicări Auto din Târgu Jiu au plecat cu autoturismul către parcul auto, chiar dacă șoferița se afla la volan.
Corneliu Gârjoabă susține că nora sa ar fi fost agresată: „Au tras de ea până i-au rupt și cizma, pentru că le-a spus că nu are bani la ea. În ce țară trăim? Polițiștii locali se cred împărați. Le-a cerut să-i fie trimis procesul-verbal acasă și va plăti amenda. Efectiv au sechestrat-o, nu aveau voie să plece cu mașina de pe loc dacă ea se afla în mașină. O să anunţe poliţia“. Taxa de returnare a automobilului dus la garajul Transloc este însă mult mai mare decât cea de 100 de lei solicitată iniţial tinerei.
Mai mulţi poliţişti locali au intrat în atenţia colegilor lor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj tocmai pentru că ar fi luat mită ca să nu ridice maşini parcate ilegal în municipiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS