20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Peste 5.000 m.c. de lemne au fost confiscate în Orşova şi Strehaia

Mehedinţi: Peste 5.000 m.c. de lemne au fost confiscate în Orşova şi Strehaia

Poliţiştii mehedinţeni au prins, în cursul zilei de ieri, mai multe persoane care transportau material lemnos fără să deţină documente legale de provenienţă. Cantitatea de peste 5.000 m.c. de lemne a fost confiscată.

În cursul zilei de ieri, polițiștii municipiului Orșova l-au depistat pe H.N., de 34 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe str.Eroilor din municipiul Orșova, material lemnos, de esență fag.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, pentru cantitatea de 4,960 m.c. de material lemnos, conducătorul auto nu deținea aviz de însoțire.
Acesta a fost sancționat conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de 4,960 m.c. material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Orșova.

La data de 03.11.2014, polițiștii Postului de Poliție Stângăceaua și Secției 5 Poliție Rurală Strehaia au inițiat și desfășurat pe raza comunei o acțiune pe linie silvică.
În cadrul acțiunii, au fost surprinși în flagrant C.C., de 33 ani, G.C., de 37 ani, F.M., de 41 ani și B.C., de 37 ani, toți din comuna Stangaceaua, în timp ce transportau cu patru atelaje cantitatea de 4 m.c. material lemnos de esență cer și gârniță, fără a deține documente legale de proveniență.
Față de cei cinci s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar materialul lemnos a fost ridicat și predat în custodie lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Strehaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS