22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Accident rutier în lanţ, cu şase persoane rănite

Vâlcea: Accident rutier în lanţ, cu şase persoane rănite

Un accident rutier în lanţ a avut loc, aseara, pe DN 67, în dreptul localităţii Mihăeşti, judeţul Vâlcea. Şoferul unui TIR Din a lovit trei autoturisme şi a băgat în spital şase oameni, printre care şi o femeie însărcinată în şapte luni, transmite Adevărul.

Din primele cercetări la faţa locului, şoferul autocamionului vinovat de producerea accidentului a observat prea târziu că cele două autoturisme din faţa sa au redus viteza. În încercarea de a evita o ciocnire, tiristul a tras stânga de volan, lovind o a treia maşină care circula pe sensul Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu. „ Din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers, conducătorul unui tir care se deplasa spre Râmnicu Vâlcea a acroşat două autoturisme, care se deplasau pe aceeaşi direcţie de mers, şi o maşină care circula pe sens opus. În urma impactului, şase persoane au fost rănite, acestea fiind transportate la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat inspectorul Raoul Păunescu din cadrul SPR Vâlcea.

Conducătorii auto aflaţi în faţa tirului le-au explicat poliţiştilor că au redus viteza în momentul în care au observat că un alt şofer, care circula pe celălalt sens, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şantul de pe marginea drumului. Timp de mai bine de o oră, traficul rutier de pe DN 67 a fost deviat prin localitatea Mihăeşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS