Acasă Local Gorj Familia dispărută de ieri în Munţii Godeanu, găsită în Valea Motrului

Familia dispărută de ieri în Munţii Godeanu, găsită în Valea Motrului

Familia din Mehedinţi, care a fost dată dispărută de către rude şi colegii de serviciu, a fost găsită de salvamontiştii gorjeni, care au cutreierat Munţii Godeanu pentru a-i găsi pe oameni la timp. Este vorba despre trei persoane, printre care şi un copil de 4 ani, care au plecat ieri la ora 15.00 de la Cheile Buţii spre casă, la Drobeta Turnu Severin, dar nu au mai ajuns.
Sabin Cornoiu, şeful Salvamont, a anunţat că familia respectivă a fost găsită într-un canton în Valea Motrului. Oamenii au povestit că au avut probleme cu maşina, au lăsat autoturismul şi s-au cazat la un canton împreună cu copilul.
Primii care au sesizat dispariţia au fost colegii de serviciu ai bărbatului care plecat la munte cu maşina de serviciu, amănunt care le-a trezit suspiciuni colegilor, când maşina nu a fost adusă la locul de muncă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version