Acasă Local Gorj Gorj: Termene limită pentru acordarea subvenţiilor APIA

Gorj: Termene limită pentru acordarea subvenţiilor APIA

Agenţia Judeţeană de Inervenţie pentru Agricultură Gorj anunţă fermierii că au de respectat mai multe termene privind depunerea de cereri pentru subvenţii.

Astfel, până pe 31 octombrie se depun cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, aferentă trimestrului al III-lea al anului 2014. Totodată, pe 9 noimebrie va avea loc finalizarea inspecțiilor la Consiliul Județean și instituțiile școlare eșantionate în cadrul Programului de consum lapte și fructe în școli, iar pe 11 noiembrie va fi încheiată autorizarea la plată a cererilor unice de plata pe suprafață, campania 2014.

Nu în ultimul rând, până pe 28 noiembrie se depun cererile de sprijin pentru agricultura ecologică, iar până pe 30 noiembrie va fi încheiată plata în avans a cererilor unice de plată pe suprafață, campania 2014. Potrivit APIA Gorj, tot până pe 30 noiembrie va avea loc centralizarea animalelor eligibile în cadrul schemei de plată de ajutoare naționale tranzitorii și ajutoare specifice în sector zootehnic, speciile de ovine și caprine.


Editor: Anca Dumitrașcu

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version