Acasă Local O fată din Hinova a băgat zâzanie între aleșii neamului

O fată din Hinova a băgat zâzanie între aleșii neamului

Luptă pe viață și pe moarte între doi consilieri locali din cadrul Primăriei Hinova. Ciucur de la PPDD s-a trezit în curtea casei sale cu Băetoniu, de la PRM, și urmările sunt parcă desprinse din filmele cu mafia italiană. Înarmați cu bâte și pietre, consilierul Constantin Băetoniu, cei doi fii ai lui și un „copil de suflet“, toți aflați în stare de ebrietate, au distrus tot ce au întâlnit în cale, ferestre, uși, mașini, și, nu în ultimul rând, i-au aplicat consilierului Ciucur și fiului acestuia mai multe lovituri în cap. Toate au pornit în plină campanie electorală, dar nu din cauza vreunui candidat. Supărarea vine de la o dragoste cu năbădăi. Motivul – o tânără de numai 17 ani, care trăiește în concubinaj cu „fiul de suflet“ al consilierului peremist, dar care a fugit de acasă și a avut o relație amoroasă cu băiatul lui Ciucur, după care s-a reîntors la concubin.
Bilanțul: două case au fost distruse, o mașină – avariată, iar consilierul PPDD și fiul lui său au ajuns la spital, cu multiple plăgi în zona capului.
„Din cauza unei fete mai iubărețe așa, care a venit pe la fiul meu pe acasă, ne-au omorât ca pe câini și nimeni nu ne-a sărit în ajutor. Au sărit gardurile peste noi și au spart geamurile, ușile, parbrizul la mașină. Dacă nu aveam la casă o ușă metalică, ne omorau“, a declarat Ciucur.
Vecinii au auzit gălăgie, dar le-a fost teamă să intervină.
„A fost omor aici, dar cine să iasă afară, că ne băteau și pe noi!“, a spus vecina familiei Ciucur.
Cei acuzați au însă altă variantă. „A fost legitimă apărare. Dacă ei nu îi lasă femeia omului în pace, noi ce să facem? Să știți că ei au sărit prima dată la bătaie, nu noi“, a declarat Constantin Băetoniu, consilier PRM.
Poliția a deschis o anchetă în acest caz, dar competențele vor fi declinate către IPJ Mehedinți întrucât în scandal sunt implicați doi oameni politici.

Exit mobile version