Acasă Local Dolj Craiova: Se deschide Aliss Shopping City – primul mall în aer liber...

Craiova: Se deschide Aliss Shopping City – primul mall în aer liber din Oltenia

Locuitorii Craiovei vor avea, începând de sâmbătă, o nouă zonă pentru cumpărături şi pentru petrecerea timpului liber. Primul mall în aer liber din Oltenia se va deschide, sâmbătă, la ora 11.00, în centrul cartierului Craioviţa şi va avea o suprafaţă de peste 11.000 mp.

Craiovenii vor avea la dispoziţie aproximativ 100 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, sport, bijuterii şi accesorii, servicii, restaurante şi cafenele. La deschidere, Aliss Shopping City va oferi tuturor clienților reduceri de pana la 50 la suta, precum și alte surprize, ce se vor prelungi pe toată durata toamnei.

Răzvan şi Dani vor fi prezenţi sâmbătă, de la ora 14.00, pe scena Aliss Shopping City şi vor oferi câte 10 vouchere pe oră, cu valori de până la 200 RON, cu care se vor putea face cumpărături la magazinele din Aliss Shopping City. Deschiderea mall-ului se va face prin momente de spectacol cu trupe de Kangoo Jumps, personajele Disney şi concertul formaţiei NO ANTIDOTE. De asemenea, cântăreaţa LORA, va veni la inaugurarea Aliss Shopping City, unde va susţine un concert, de la ora 19.00.

Potrivit investitorului, procesul de închiriere în Aliss Shopping City se apropie de sută la sută.
Aliss Shopping City se află pe strada Aristizza Romanescu, nr. 7, în centrul cartierului Craioviţa, cu intrare din zona Kaufland – Bd. Tineretului şi din strada George Enescu, prin faţa Catedralei Sf. Ioan Botezătorul.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version